Op zoek naar een outplacementbureau Haarlem?

Outplacementbureau HaarlemDe crisis is volgens het nieuws soms al voorbij maar de vele werkloze mensen getuigen van iets anders! De afgelopen jaren is het ontslag van werknemers dusdanig toegenomen dat dit de opkomst van het outplacementbureau stimuleerde. De digitalisering en automatisering van de industrie heeft veel nare gevolgen voor de samenleving aangezien dit samenging met een ontslag storm. Het geautomatiseerde warenhuis zal de honderden medewerkers niet meer nodig hebben waardoor er ze op straat komen te staan. Ben jij ontslagen en ben je nog lang niet klaar voor je pensioen? Neem dan meteen contact op met het outplacementbureau om zo samen aan de slag te gaan voor jou.

Wat doen we?

Zoals je weet is ontslagen worden nooit een pretje. Wanneer het gebeurt is het dan fijn dat je steun kan ontvangen van het outplacementbureau. De mensen die in aanraking gekomen zijn met het outplacementbureau geven vaak aan dat ze positieve associaties er mee hebben. Een ontslag hoeft niet altijd een stap achteruit te zijn maar misschien juist een stap naar voren. Dat ene baantje waar je toch eigenlijk al geen passie meer voor had en je juist tegen hield in je dagelijks leven. Dat baantje is nu weg doordat je ontslagen bent en niks houd je tegen.

Het outplacementbureau wordt eigenlijk gebruikt als een soort mediator tussen werkgever en werknemer maar ook als persoonlijke begeleiding voor de werknemer. De begeleiding bestaat uit job coaching, re integratie, begeleiding op je loopbaan en inzicht in de huidige banenmarkt. Door samen een concreet plan op te stellen met meerdere contactmomenten kunnen we beginnen aan je stap terug in de maatschappij. De expertise die wij in huis hebben van jarenlange begeleiding kan jou het overzicht geven om uit de stress te schieten en het ontslag zien als bevrijdend.

Hoe werkt een begeleiding?

Het traject dat aangeboden wordt door ons is gericht op het feit dat iedereen het kan volgen. Door een intieme sfeer te behouden gaan we eerst de ijkpersoon van jou vinden. Door goed in gesprek te gaan en het gebruik van verschillende methodes kunnen we bepalen wat en waar je het beste past voor het vervolg van je carrière. De plaatsing zal rekening houden met je voorkeuren maar ook met de duurzaamheid. Door onderzoek en jaren expertise kan er gekeken worden naar de gezondheid van een vacature en kan er gesproken worden over de gemiddelde duur van zo’n plaatsing.

Ben jij bang dat je ontslagen wordt of heb je recent een ontslag opgediend gekregen neem dan contact op met het outplacementbureau zo dat we samen kunnen werken aan een passende loopbaan voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *