Horloge reparatie Breda en je horloge kan weer jaren mee!

Horloge reparatie BredaStel je bent echt heel erg zuinig op je horloge. Er kleeft emotionele waarde aan je horloge en gaat er nooit afstand van doen, heb je besloten. En dan ineens is je horloge stuk. Wat dan? Gelukkig kun je door vakkundige horloge reparatie vaak snel weer over een werkend horloge beschikken.

Start met onderzoek

Horloge reparatie betekent wel dat je voor het beste resultaat altijd kiest voor een ervaren horlogemaker die op basis van die ervaring en op basis van bewezen kwaliteiten horloge reparatie voor hun rekening nemen en je weer een werkend klokje leveren. Een horloge reparatie start met een onderzoek van je horloge. Vervolgens wordt een prijsopgave gemaakt en gaat horloge reparatie van start. Nadat de horloge reparatie klaar is, wordt het horloge uiteraard op alle mogelijke manieren getest op de werking.

Nooit een standaard prijs voor horloge reparatie

Een ongeluk met je horloge zit in een klein hoekje. Schades loop je zomaar op, zoals horloges ook getroffen kunnen worden door storingen. Omdat elke schade en storing op zichzelf staat, kan voor horloge reparatie nooit een standaard prijs genoemd worden. Zo kan een gebroken glas meer schade aangericht hebben, bijvoorbeeld aan het uurwerk. Dit wordt ook wel gevolgschade genoemd en dus moet dan een andere manier van horloge reparatie toegepast worden dan een horloge reparatie als alleen het glas gebroken is. Wat er daadwerkelijk met het horloge aan de hand is kan dus pas na het onderzoek met zekerheid vastgesteld worden en pas dan kan dus ook een prijsopgave gedaan worden. Horloge reparatie zal overigens nooit zonder toestemming plaatsvinden.

Prijsopgave en maximale levertijd

Horloge reparatie is toch al een transparant proces. Behalve een prijsopgave krijg je ook altijd een maximale levertijd genoemd. Dit is de periode die gerekend wordt voor de horloge reparatie tot het moment dat jij je horloge weer thuis hebt. Stel dat blijkt dat horloge reparatie niet mogelijk is bijvoorbeeld vanwege het feit dat er geen onderdelen meer besteld kunnen worden, dan zal de horlogemaker je horloge retour zenden. Dit geldt ook als je de kosten voor horloge reparatie te hoog vindt.

Altijd intensief contact met de horlogemaker

Specialisten op het gebied van horloge reparatie zijn altijd eerlijk en zullen aangeven als het repareren van je horloge geen zin meer heeft en de kosten hoger zullen zijn dan de waarde van je horloge. Er is dus kortom altijd intensief contact als jij voor horloge reparatie kiest. Juwelier Goudsmid Rijken in Breda heeft al meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *