Harsproducten om te ontharen

HarsproductenVeel mensen vinden het erg vervelend om lichaamshaar te hebben, je kunt dan last krijgen van schaamte en vooral vrouwen willen zo min mogelijk lichaamshaar hebben. als je deze dan wilt verwijderen moet je ervoor zorgen dat je zo min mogelijk haar hebt. Je kunt dit op verschillende manieren doen. je kunt als eerste scheren, dit is een erg bekende methode. Daarnaast kun je gebruik maken van apparaten die de haarzakjes verwijderen uit de huis, hierbij kun je denken aan een epilady. Als laatste kun je nog de iets meer spartaanse methode gebruiken namelijk het harsen van de huis. het ontharen is dus een lastig en soms pijnlijk proces. Hieronder worden de voor en nadelen besproken van het ontharen donkere huid op verschillende soorten manieren. Het ontharen van donkere huis is soms lastig dan van blanke huis omdat donkere mensen over het algemeen iets donkerder haar hebben waardoor je deze beter en sneller ziet.

Ontharen door middel van scheren

Dit is de meest gebruikte en meest bekende methode, waarschijnlijk maakt iedereen hier gebruik van. Het is de minst pijnlijke methode die iedereen kan toepassen. Je hebt enkel een scheermesje, water en scheerschuim nodig. Het duurt vaak erg lang om het hele lichaam te doen en je kunt bij gevaarlijke plekken komen zoals geslachtsdelen, het is dan erg belangrijk dat je de tijd neemt omdat je geen ongelukken wilt hebben. zorg ervoor dat je goede scheermesjes hebt welke je schoonhoudt om infecties te voorkomen. Daarnaast is het verstandig goede scheerschuim te gebruiken om de huid zo goed mogelijk te verzorgen.

Ontharen door middel van harsen

Harsen kun je doen met harsproducten en het is de meest pijnlijke manier van ontharen. Je kent het gevoel van het verwijderen van een pleister vast wel. Dat is niet fijn en je kunt door de grond gaan van de pijn. Dit is exact hetzelfde bij het harsen, bij het harsen trek je bewust de haarzakjes uit de huid zodat deze minder snel kunnen aangroeien. Het is een erg effectieve methode, het enige nadeel is dat het pijn doet. Om de harsen heb je harsproducten nodig, deze bestaat met name uit hars, hars stickers en verzorgingsmiddelen voor de huis. harsproducten kun je in veel winkels kopen en zijn niet heel duur. Je moet ervoor zorgen dat je deze producten niet te duur koopt, er zit veel prijsverschil in. Heel erg veel succes bij het harsen van de huid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *