Digitaal uitvaartwensen voor testament vastleggen

digitaal uitvaartwensen voor testamentStel je eens voor dat je aan de andere kant van de wereld zit en een kennis of ver familielid overlijd. Dit is ontzettend vervelend aangezien je hoogstwaarschijnlijk dan geen afscheid hebt kunnen nemen van de persoon in kwestie. Je hebt natuurlijk wel je telefoon mee op de vakantie naar de andere kant van de wereld. Anders had je natuurlijk niet geweten dat overledene is overleden. De vraag is nu; Wat ga jij doen?. Dit is een zeer lastige vraag want je hebt deze reis hoogstwaarschijnlijk al een lange tijd voorbereid en wil dat niet verliezen! Stel je eens voor dat je digitaal uitvaartwensen vastleggen kon! Op deze manier kan jij toch je persoonlijke uitvaart boodschap bijdragen aan de begrafenis. Een digitaal uitvaartwensen vastleggen is wel een zware opgave. Je moet afscheid met iemand nemen terwijl je tegen een camera aan het praten bent aan de andere kant van de wereld. Natuurlijk kan het ook gewoon een berichtje zijn! Het gaat er uiteindelijk om dat jij omgaat met het rouwproces. Niemand kan jou vertellen hoe jedat zou moeten doen en om nou de langverwachte reis te cancellen zou niemand willen. Lees nu snel verder over de mogelijkheden van een digitaal uitvaartwensen vastleggen!

Persoonlijk en digitaal

De combinatie van uitvaartwensen met digitaal kan voor sommige mensen raar ervaren worden. Dat is ook niet zo gek want de wereld heeft zich razendsnel ontwikkeld in de laatste decennia. Voor iemand van voor de digitalisering van de wereld kan het koud of kil overkomen wanneer iemand voor deze optie zou gaan. Echter is dit helemaal niet het geval! Stel dat je in 1980 op wereld reis was gegaan had je pas vernomen van het overlijden wanneer je terug zou komen. De mogelijkheid om op afstand op de hoogte te blijven is geen stok achter de deur om daarvoor ook alles om te gooien. Iedereen verwerkt het rouwproces op een andere manier en dit kan ook aan de andere kant van de wereld! Het betuigen van je liefde en het gemis van de overledene kan dan perfect door digitaal uitvaartwensen vastleggen.

Digitaal condoleren

Stel je eens voor dat er een persoonlijke pagina opgericht kan worden voor de overledene. Op deze persoonlijke pagina kunnen mensen die de uitvaart niet kunnen digitaal uitvaartwensen vastleggen! Hier kun je herinneringen vastleggen door middel van berichtjes, foto’s en filmpjes! Eigenlijk alles qua digitaal uitvaartwensen vastleggen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *