Boekhoudkantoor Apeldoorn neemt het werk uit handen!

Ikzelf als boekhouder

Jaren geleden besloot ik om een eigen bedrijf te vinden, een boekhoudkantoor Apeldoorn. Dit omdat ik erg veel passie had voor het verkopen van bloemen. Het leek me toen der tijd supergaaf om in het bezit te zijn van een eigen winkel. Zonder hier al te lang over nagedacht te hebben heb ik een bloemenzaak geopend. Ik vond dit natuurlijk wel super spannend, maar had er ook super veel zin in. Het verkopen van de bloemen ging super goed en ik had het ook enorm naar mijn zin. Echter was er iets dat ervoor zorgde dat ik het steeds minder leuk begon te vinden en dat was de boekhouding. Wanneer je een eigen zaak hebt is natuurlijk van belang dat de boekhouding goed is, maar met mij als boekhouder wou dit niet helemaal lukken. Dit zorgde er dan ook voor dat ik in mijn tweede jaar een enorme boete had gekregen. Om dit dat jaar erop te voorkomen besloot ik om een boekhouder in dienst te nemen,

Boekhoudkantoor Apeldoorn

Op zoek naar een boekhouder

Mijn bedrijf had erg goede cijfers, maar was natuurlijk wel kleinschalig. Dit maakte het dan ook voor veel bedrijven oninteressant om de klus aan te nemen. Na lang gezocht te hebben wist ik eindelijk iemand te vinden die de boekhouding voor mij wou doen. Ik heb de desbetreffende man op gesprek laten komen en heb hem verteld over de enorme boete die ik had gekregen. Ik had hem alleen verteld over de boete en liet hem vervolgens zelf uitzoeken waarom ik deze boete had gekregen. Dit om er zeker van te zijn dat de boekhouder verstand had van de boekhouding. Na een half uur had hij het al uitgevogeld en kwam hij naar me toe. Hij legde me tot in de details uit waar het mis ging en vertelde mij dat hij dit had kunnen voorkomen. Dit was dan ook het moment dat ik besloot om deze boekhouder aan te nemen.

Het eerste jaar met een boekhouder

Toen ik de boekhouder had aangenomen, begon hij gelijk met de boekhouding op orde te maken. Vanaf de dag dat hij er werkte hoefde ik zelf zo goed als niks meer aan de boekhouding te doen en dat gaf me echt enorm veel rust in mijn hoofd. In het eerste jaar dat ik gebruik maakte van een boekhouder stegen de sales enorm. Dit omdat ik vanaf dat moment veel meer tijd had om te focussen op alleen de verkoop. Het aannemen van een boekhouder is dan ook één van mijn beste beslissingen geweest sinds ik een eigen zaak heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *