Bedrijfsloods bouwen

Te weinig ruimte? Bouw een bedrijfsloods.

Het komt steeds vaker voor, de opslag binnen een bedrijf wordt te klein. Je kent het vast wel. Het bedrijf waar je werkt of jouw eigen bedrijf heeft last van te weinig ruimte. Je zit sinds kort in de e-commerce en verkoopt je producten volledig online met heel soms nog een grote levering op zakelijk gebied. Hierdoor heb je alleen een opslag nodig, een loods ook wel genoemd. Het bedrijf schiet in de lucht en je hebt meer ruimte nodig. De markt blijft maar groeien dus er is ruimte voor een investering. Je bent op zoek naar een nieuwe bedrijfsloods maar in je achterhoofd zit je te denken aan een nieuwe loods. Het bouwen van een nieuwe loods is eigenlijk waar je naartoe wilt. Een bedrijfsloods die groot genoeg is voor jouw bedrijf en misschien wel voor meer ondernemingen.

Bedrijfsloods bouwen

Hoe ga je de bedrijfsloods indelen?

Een loods is voor verschillende doeleinden te gebruiken, maar de meest aannemelijke manier van invulling voor het bedrijf is toch de opslag. Zo wordt er niet in gewerkt met hout, dat zorgt namelijk voor veel stof en dat kan tussen de verpakkingen van je producten gaan zitten. De bedrijfsloods dient dus als opslag voor jouw bedrijf. Zo kun je de loods ook typeren als een opslaghok. Hiermee differentieer jij jouw bedrijfsloods ten opzichte van de anderen loodsen. Zo heb je ook loodsen waar boten in worden gemaakt. Het doel van je bedrijfsloods is duidelijk, hoe ga je dit allemaal realiseren?

 

Hoe werk je het plan uit?

Het bouwen van een bedrijfsloods is een feit. Je hebt genoeg geld apart gezet om een flinke investering te doen. Zo veel dat er maar een kleine hypotheek aan te pas hoeft te komen. De kosten zijn gedekt en nu moet er worden gekeken wie deze klus op zich neemt. Je gaat op zoek naar verschillende aannemers, want 1 is niet genoeg in het tijdsbestek wat je hebt. Tussen de aannemers is wat onenigheid over de kosten en hier heb jij je vraagtekens bij. Om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt is het mogelijk om bouwbegeleiding in te schakelen. Bouwbegeleiding houdt toezicht over het project en alle aannemers. Als er iets niet goed gaat zal de bouwbegeleiding dit communiceren en rechtzetten.

Met alle tools die er zijn, zoals bouwbegeleiding, kan jij met een gerust hart een nieuwe loods bouwen. De eerste stap op een nog betere toekomst is gezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *