Aankoopmakelaar Den Haag: de volgende stap!

Aankoopmakelaar Den HaagIk ben nu zo’n vier jaar samen met mijn vrienden en sinds kort hebben we besloten om op onszelf te gaan. We vonden het beide erg spannend, maar het werd nu wel echt tijd om deze volgende stap samen te zetten. We zijn beide op zoek gegaan naar het juiste huisje voor de juiste prijs. Dit bleek echter vrij lastig te zijn. We zijn echt weken wezen zoeken, maar kregen maar geen goede prijs. Niet veel later zijn wij in zee gegaan met een aankoopmakelaar. Iets dat voor ons nog vrij nieuw was. We kwamen er vrij snel achter dat dit een hele goede stap was.

Zaken doen met een aankoopmakelaar

Mijn vriendin en ik zijn samen met onze aankoopmakelaar gaan zoeken naar een mooi huisje. Na een tijd zoeken kwamen we wat mooie huisjes tegen, het enige nadeel was de prijs. Onze aankoopmakelaar zag dit echter niet als een probleem, hij begon direct met onderhandelen. Hij belde de eigenaar/makelaar van het huis op en liet diegene gelijk weten waarom de prijs te hoog was. Wij vonden dit beide erg indrukwekkend. Nadat we uiteindelijk een huis hadden gevonden waarover wij beide dachten dat dat het huis zou zijn waar wij samen aan onze toekomst wouden werken. We zijn een week later op bezoek gegaan en waren beide helemaal verkocht. Dit was het huis waarin wij wouden wonen.

Geen huis zonder aankoopmakelaar

Het vervelende van dit huis was dat hij best een stuk boven ons budget zat. We zaten beide al na te denken of we niet op een of andere manier meer geld bij elkaar konden krijgen. We vertelde dit aan onze aankoopmakelaar en hij zei ons lachend, dat gaan jullie niet nodig hebben. Mijn vriendin en ik vonden deze opmerking beide best wel patserig, maar we besloten hier toch maar in te geloven. Een week later belde de aankoopmakelaar ons op en vertelde dat hij het voor elkaar had gekregen. We konden dit beide in eerste instantie niet geloven. Na dit telefoontje hebben we de aankoopmakelaar bij ons thuis uitgenodigd. Eenmaal bij ons liet hij met trots zien dat het hem echt was gelukt. Het stond nu dus zwart op wit. We hebben samen met de aankoopmakelaar een fles champagne geopend en dit goede nieuws gevierd. Nu vier jaar later wonen we nog steeds in het huis. We zijn nog steeds super blij met het huis en hebben ook al de volgende stap gezet. Ons eerste kindje is namelijk in aantocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *